Тунчев: Радвам се, че показахме характер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще опитаме да стигнем до мач да играем за това седмо място", коментира специалистът.

Старши треньорът на Арда Кърджали – Александър Тунчев, бе доволен от победата над Локомотив София с 3:1 на стадиона в “Надежда”.

„Победата бе важна за нашия отбор, за да запазим интригата. Не беше лесно, но успяхме да отбележим през първото полувреме. Пропуснахме и други, а нашата стара слабост е при статичните положения и те ни вкараха от такова. Радвам се, че се вдигнаха момчетата – да вкараме трети гол и да затворим мача“, започна Тунчев.

„Говорихме на полувремето, че 2:0 е коварен резултат и по някакъв начин ни вкарат, то ще им се върне ентусиазма. Това се и случи. При 2:0 на всеки един в главата е да запазим резултата, но не трябва да е така. Радвам се, че показахме характер. Ще се опитаме да вземем двата ни мача, ще направим всичко възможно. Най-важно сега е да се възстановим, това е цел номер 1“, продължи той.

„Със сигурност на края на сезона има влияние честотата на мачовете, но разполагам и с хора на скамейката. Няма нищо задължително във футбола, ще опитаме да стигнем до мач да играем за това седмо място. Ако са по-добри Славия, ще ги поздравим“, каза още Александър Тунчев.