google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не съм работил много със Саша Илич, но идеите му пасват на отбора", сподели десният бек.

Крайният бранител на ЦСКА – Иван Турицов, коментира процесите около отбора след завръщането на „червените“ от лагера в Австрия.

Родният национал даде мнението си за лошите резултати в контролните срещи по време на лятната подготовка и обяви целите преди столичния клуб за идния сезон.

„Не постигнахме резултатите, които очаквахме, но това бяха приятелски срещи. Проведохме добра подготовка, аз се присъединих по-късно, но се чувствам добре. През целия лагер натоварванията бяха много големи и имаме време да се подготвим за старта на първенството”, заяви Турицов.

„Не съм работил много със Саша Илич, но за краткото време, което бях там, идеите му пасват на отбора. Играхме контроли и бяхме на подготовка, която ни измори. Няма да има нищо общо първенството и резултатите ни с тези минали мачове“, обясни защитникът.

„Не сме коментирали нищо за Европа, надявам се да тръгнем добре в първенството, има време. Надявам се да сме конкурентни на Лудогорец и ми се иска тази година да ни е по-успешна. Ние трябва да изпълняваме изискванията на треньора, не мислим за трансфери. След зимата все едно отборът тръгна надолу, искам това да се промени и вече да не се повтаря, тъй като и с националния, и с клубния тим преживях тежки мигове“, каза още Турицов.