Турски клуб с оферта за Али Соу
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Турският Аланияспор, разположен в едноименния курортен град на южното крайбрежие, иска да привлече гамбийския таран на ЦСКА София Али Соу, съобщават местните медии.

Високотиражният “Сабах” информира, че клубът, заел престижното пето място в крайното класиране на турския шампионат е готов да плати един милион евро, за да си осигури услугите на голмайстора.

На “Българска армия” едва ли биха се съгласили на такава сума, имайки предвид, че Червените очакват двойно повече приходи, но според запознати не би било трудно двете страни да стигнат до компромис при евентуални преговори.

Петото място е най-доброто класиране на Аланияспор в историята на клуба, който спечели промоция за елита през 2016 година като преди това се луташе в долните ешелони на турския футбол.

През този сезон отборът ще участва в Лига Европа и шефовете на клуба искат да подсилят състава с няколко качествени попълнения.

В отбора личат имената на няколко популярни имена като английският бранител Стивън Коулкър и испанският ветеран Хуанфран.