Турски клубове проявяват интерес към една от звездите на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Боби Цонев е следен от Бурса и други турски отбори

Халфът на Левски Борислав Цонев дълго време отсъстваше от терените, но наскоро се завърна в игра и дори вкара попадение. Това не е останало незабелязано и в чужбина като медиите в Турция съобщават, че местни клубове ще следят изявите му в оставащите мачове до края на настоящата кампания. С най-голям интерес е тимът на Бурса, който няма да успее да се пребори за промоция в Суперлигата и ще играе във втората дивизия на страната през следващата кампания.

Бившият тим на легендарният вратар на “сините” Димитър Иванков в момента е съставен изцяло от местни играчи, но нещата ще се променят през лятото, тъй като ръководството планира да развърже кесията и ще търси сериозно подсилване на състава.

Боби Цонев има впечатляваща статистика – 6 мача, в които е вкарал 5 гола и има 1 асистенция. В Турция отбелязвай, че той скоро може да стане свободен агент, ако ситуацията на “Герена” не се подобри и не се разбере с ръководството за нов контракт. Все пак това е малко вероятно, като се има предвид ситуацията, в която футболистът се върна в Левски.