УЕФА ще забрани правото на Шкупи за гостуваща агитка в София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Очаква се УЕФА да вземе решение в началото на следващата седмица, но според медиите в РСМ решението на европейската футболна централа ще бъде такова

Привърженици на македонския Шкупи няма да има в реванша срещу Левски в София, твърди местната медия “Sport1”.

Източници близки до клуба са разкрили пред изданието, че УЕФА най-вероятно ще забрани правото на гостуваща агитка на Шкупи на стадион “Георги Аспарухов” поради инциденти, които се случиха между македонската полиция и албанските привърженици на Шкупи от една страна, и българските фенове на Левски от друга. Очаква се УЕФА да вземе решение в началото на следващата седмица.

Между временно Левски пусна в продажба билетите за реванша от 2-ия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Шкупи. Мачът е на 3 август от 20 часа на стадион “Георги Аспарухов”.

В първите дни (до 31 юли понеделник включително) билети ще се продават ЕДИНСТВЕНО на притежателите на абонаментни карти за сезон 2023/2024. Пропуските ще са налични в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от от 10:00 до 19:14 часа. Срещу предоставяне на една абонаментна карта може да се закупи един билет за същия сектор, блок, ред и място на картата.