Добави коментар
Бразилското крило на Левски смята, че "сините" могат да завършат в челната тройка

Футболистът на Левски Уелтън, който започна да навлиза в страхотна форма говори пред Дарик Радио за ситуацията на “Герена”. Бразилецът изрази готовността на целия тим да се пребори за местата даващи право на участие в евротурнирите.

“Точно за това се подготвяме всички в отбора. Работим по въпроса. Това е нашата цел. Няма друг вариант пред нас. Това е нашият манталитет, ние трябва да се справим и да сме в тройката. Трябва и можем да стигнем до Лигата на Конференциите”, сподели Уелтън.

Бразилецът не скри и удоволствието си от това да играе във Вечното дерби.

“Очаквам победа. Ние сме подготвени. Харесвам тези мачове, но не само аз, а и моите съотборници. Мисля, че се готвим, за да вземем тази среща. Харесвам ги, защото дават голяма мотивация, адреналин, вълнение. Харесвам всички двубои, когато сме на терена, всяка среща е важна за нас”, добави той.

Уелтън също се изказа много ласкаво по адрес на Станимир Стоилов.

“Мисля, че той е една супер личност. Той има огромно сърце. Отнася се с мен като със син. Не мога да кажа нищо срещу него. Като треньор е добър и интелигентен.

Бразилецът завърши с призив към “синята общност” в България.

“Нашите фенове да продължават да подкрепят Левски във всеки мач. Да са близо до нас, за да постигнем заедно целта, която имаме в момента. Левски да играе в Европа”.

Добави коментар