Уелтон не пожела да коментира за договора си с Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилската звезда на "сините" иска да влезе в най-добра форма

Бразилската перла на Левски – Уелтон, имаше мечтано завръщане в стартовия състав на тима в мача срещу Локомотив Пловдив (3:0). Офанзивният футболист на “сините” вкара втория гол в мача и помогна на своя тим да се върне на победния път в първенството. След срещата Уелтон отказа да коментира своя договор със “сините” и възможността да преподпише с клуба.

„Наистина е много трудно за всеки да бъде извън терена. Разбира се, най-голямото удоволствие за всеки е да играе по 90 минути всеки мач. Благодаря на Господ, че съм жив и здрав, че ми помогна да вкарам и да победим”, каза бразилецът.

„Вие знаете, че имахме лоша серия. Работим здраво и сериозно, за да завършим годината с победи. Аз работя много сериозно, за да съм в най-добрата си форма. Видимо не съм на 100% физически, видя се и в този мач. Сигурен съм, че скоро ще съм на 100%.

Повече от чудесно е, че феновете скандират името ми. Много съм благодарен. Искам да работя здраво. Не съм тук на разходка – с тази мисъл дойдох”, коментира крилото на Левски.

„Предпочитам да не коментирам. Това извън терена – не е сега моментът“, заяви Уелтон след мача срещу Локомотив Пловдив за своя договор.