Уест Хем обяви Джеймс Уорд-Праус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трансферът е за 30 милиона паунда, а той идва със солидна визитка. Юношата на Саутхемптън е записал 410 мача за първия отбор на „светците“. Освен това е и най-добрият изпълнител на преки свободни удари на "Острова" засега.

Уест Хем осъществи изключително силен и качествен трансфер, подсилвайки се с услугите на Джеймс Уорд-Праус от Саутхемптън, информираха „чуковете“ в своите официални платформи.

Полузащитникът сложи подписа си под четиригодишен контракт и ще носи фланелката с номер 7️ в тима, играещ мачовете си на “Лондон Стейдиъм”. Победителите от Лигата на конференциите за изминалия сезон взеха втори играч през това лято, след като преди дни обявиха и Едсон Алварес от Аякс.

Трансферът е за 30 милиона паунда, а той идва със солидна визитка. Юношата на Саутхемптън е записал 410 мача за първия отбор на „светците“. Освен това е и най-добрият изпълнител на преки свободни удари на “Острова” засега.

През изминалата кампания реализира 11 попадения за Саутхемптън, но така и не успя да е от по-голяма помощ за клуба да запази елитния си статут. Затова той предпочете да се завърне във Висшата лига, слагайки край на 20-годишния си престой в клуба от Южния бряг.