Унгарци крадат трансферна цел на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Играч на Пирин привлича огромен интерес към себе си

Футболистът на Пирин (Благоевград) Чебраил Макрецкис е силно желан от няколко отбора. Той премина в тима на благоевградчани в началото на сезона със свободен трансфер. Само година след трансфера си обаче той може да напусне тима, тъй като от него се интересуват тимове от България и чужбина.

Когато Станимир Стоилов водеше Левски, се спекулираше, че специалистът иска да привлече Макрецкис на “Герена”. Сега обаче Мъри напусна и не е ясно дали това е променило намеренията на “сините” спрямо латвиеца. Новото ръководство на тима обаче няма много време за мислене обаче, тъй като тимове от чужбина също започнаха да питат за таланта.

Днес спортният журналист Фабрицио Романо публикува в своя профил в Туитър акаунт, че унгарският Ференцварош е на крачка от това да финализира трансфера на Макрецкис в тима. Според журналиста сделката е почти завършена и ще бъде обявен официално скоро. Докато това обаче не се случи Левски все още може да се опита да открадне 23-годишния талант.

Макрецкис е продукт на школата на Байер Леверкузен. Той също се е състезавал за втория отбор на Борусия Дортмунд и други немски тимове.