Утре пускат в продажба билетите за Джошуа-Пулев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Цените варират от 100 до 1000 паунда за ВИП-местата

Билетите за очаквания с огромен интерес двубой между световния шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа и претендента Кубрат Пулев ще бъдат пуснати в продажба утре, съобщиха организаторите на боя, който ще се състои на “Арена Уембли” в Лондон.

Те ще могат да бъдат закупени чрез сайтовете www.axs.com и www.stubhub.co.uk.и ще бъдат с цени от 100, 200, 300, 500, както и от 1000 паунда за ВИП местата.

Мениджърската агенция на Джошуа – “Мачрум”, вече официално потвърди, че 1000 зрители ще имат възможността да наблюдават битката между двамата боксьори, която ще се проведе следващата събота в английската столица.

Организаторите допълват, че ще бъдат въведени строги изисквания и мерки за безопасност с цел предотвратяване на разпространението на COVID-19.

Сред тях е заложено и изискването в залата да няма хора, които са имали положителен тест за COVID-19 две седмици преди събитието. Присъстващите ще трябва да посочват номера на личната си карта и адреса си на входа, а също и да носят маски.

“Не мога да ви опиша колко съм щастлив да видя феновете да се връщат в залите за нашите боксови събития”, заяви Еди Хърн, управляващ директор на “Мачрум”. “Екипът ни свърши невероятна работа през последните 10 месеца.

“Ние живеем и дишаме чрез енергията и атмосферата, които създава публиката. Страхотно е, че зрителите могат да се върнат за битката на Ей Джей, който през последните няколко години счупи всякакви рекорди за посещаемост в Обединеното кралство и извън него. Това е много позитивен ход за бокса и целия свят. Добре дошли обратно!”