Ужасна новина за Рома преди финала на Лига Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пауло Дибала най-вероятно ще пропусне двубоя

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо разочарова почитателите на клуба с лошата вест, че Пауло Дибала най-вероятно няма да бъде на линия за финала в Лига Европа. Португалецът подчерта, че има шанс Дибала да играе, но не и цял мач.

“Ако Пауло може да бъде на пейката и да ни помогне за 15-20 минута, ще бъда доволен. Истината е това, което видяхте днес – един състав, който тренира усилено. Спинацола и Карсдорп тренират по индивидуална програма, а Дибала е в медицинския център”, заяви Моуриньо.

“Искахме да го използваме и да го подготвим за финала. Мислех, че може да играе малко срещу Салернитана, както и с Болоня, но не стана. Истината е, че е извън отбора, няма да играе и в събота”, добави той.

Финалът на Лига Европа ще бъде невероятна възможност за футболистите на Рома да вдигнат трофей за втора поредна година. През миналия сезон те спечелиха Лигата на Конференциите като победиха Фейенорд на финала. В Будапеща обаче задачата на “вълците” ще бъде доста по-сложна, тъй като те ще трябва да се справят с хегемона в Лига Европа – Севиля.