В Белгия не са удовлетворени от представянето на Игор Тиаго
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят бе привлечен от Брюж за рекордните близо 8 милиона евро, а до момента има 6 гола в 18 двубоя.

Българският шампион Лудогорец осъществи много сериозен трансфер през лятото, след като от трансферира централния нападател Игор Тиаго в Клуб Брюж срещу внушителните за клуба 7,9 милиона евро.

В Белгия обаче не са особено впечатлени от представянето на бразилския стрелец поне до този момент.

Както е известно, Тиаго завърши престоя си на “Хювефарма Арена” с 21 гола и 11 асистенции в 55 мача във всички надпревари.

Изданието “Voetbal Primeur” изрази мнение, че преминаването на тарана в Брюж за момента не е добър ход, въпреки че нападателят има 6 попадения и 1 асистенции за 18-те си мача досега за отбора.

“Клуб Брюж отново инвестира сериозно в привличането на нови играчи през миналото лято и взе няколко скъпи играчи. Един от тях е Игор Тиаго, който трябваше да стане новият лидер на атаката на отбора. Той засега не успява наистина да убеди със своите качества”, гласи написаното от белгийското издание относно представянето на доскорошния голмайстор на Лудогорец.

“Андерлехт също проявяваше интерес към него, но се отказа заради исканата от Лудогорец цена. Брюж не го направи и плати около 8 милиона за един много среден нападател. След 17-те милиона, пропилени за Роман Яремчук, това са много пари”, смята журналистът Кристоф Франкен от “La Dernière Heure”.