В Брентфорд смятат, че Ериксен може да остане в клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Пчеличките" искат да задържат датския плеймейкър

Треньорът на Брентфорд – Томас Франк, вярва, че голямата звезда на “пчеличките” Кристиан Ериксен ще остане в клуба и през следващата кампания. През януари датският национал подписа краткосрочен договор до края на сезон 2021/22, но след отличните игри и оставането на тима в Премиър Лийг, има голяма вероятност Ериксен да удължи престоя си на “Брентфорд Къмюнити Стейдиъм”.

„Убеден съм, че шансът той да защитава отново екипа на Брентфорд е добър. Знам, че съм оптимистичен, но преди време вдигнах телефона и му казах: „Хей, искаш ли да дойдеш в Брентфорд?” Никой не мислеше за това преди 6 месеца. Вярвам, че ще го задържим. За нас това би било ситуация, в която няма губещ. Той помогна на отбора, даде нещо на феновете, които те никога не бяха виждали на това ниво преди. Ние му подадохме ръка да се върне към футболния живот отново”, сподели Томас Франк.

В последния си мач за сезона Брентфорд е домакин на Лийдс в неделя от 18:00 ч. Отборът заема 11-ото място в таблицата и може да завърши в топ 10, ако спечели трите точки.