Интерес от Саудитска Арабия към халф на Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Клубовете от професионалната лига на Саудитска Арабия се стремят да подпишат с 31-годишния полузащитник Кристиан Ериксен

Според информация на изданието Fichajes, отбори от Професионалната лига на Саудитска Арабия са се прицелили в Кристиан Ериксен. Клубовете от Близкия изток вече са похарчили милиони за привличането на топ играчи от Европа и се очаква тази тенденция да продължи през предстоящия зимен трансферен прозорец.

Няколко клуба от Саудитската професионална лига са хвърлили око на полузащитника на Манчестър Юнайтед и ще се опитат да си осигурят услугите му през зимния прозорец. И според информацията на Fichajes те са готови да отделят 20 милиона евро за подписа на 31-годишния полузащитник.

Ериксен се присъедини към Манчестър Юнайтед през лятото на 2022 г. след успешен кратък престой в Брентфорд. Откакто се присъедини към Червените дяволи, датският национал е важен играч за тях. Ерик тен Хаг разчита на бившата звезда на Тотнъм и той не го е разочаровал ни най-малко.

31-годишният халф се изявява в различни роли в центъра на терена, а впечатляващите му игри привличат много внимание. Ериксен участва в общо 15 мача досега през сезона и е допринесъл за три гола. В момента той е контузен, но се очаква да се върне преди края на годината. Предвид колко ценен играч е Ериксен за Юнайтед, то от “Олд Трафорд” няма да се разделят лесно с него.