Добави коментар
Илиан Илиев продължава да търси централен нападател

Наставникът на Черно море Илиан Илиев подчерта, че продължава да търси централен нападател, който да запълни празнината, оставена след трансфера на Евгений Сердюк в ЦСКА 1948, но до този момент безрезултатно.

В събота варненци посрещат Локомотив (Пловдив) в осминафинал от турнира за Купата на България, като Илиев изрази оптимизъм, че отборът му ще продължи напред.

„С Локомотив стават оспорвани мачове,“ заяви предводителят на Моряците. „При нас има някои липси и наказания, и контузии. Надявам се да създадем футболна обстановка. Който излезе трябва да де максимума и да продължим в следващия кръг.

„Това не се е случвало от четири години да играем във Варна и се надявам това се получи. Васил Панайотов е наказан, Закария Беншаа контузия. За Дани Димов много се изписаха доста глупости. Дани е възможно да влезе в групата, независимо, че не е играл дълго време. Може да се наложи да влезе на помогне.

„Локомотив е стабилен отбор. Със сигурност в това първенство може да имаме някакви слабости, които показахме в игрови план. Отбори, които са сензации, сме на три точки. Като точки сме добре.

„Матеуш аз го привлякох. В момента, в който даден играч постави себе си пред отбора няма място в клуба. В момента, в който реши, че е по-важен от колектива, ние предпочитаме да имаме колектив. С него се разделихме, пожелаваме му всичко добре. Колективът при нас е на първо място. Не сме изпълнени със световни звезди, които са готови решат мачове.

„Плановете за зимна подготовка са като миналата година. Ще се готвим в Албена, няма да отиваме в чужбина. Такова е решението. Надявам се да нямаме контузени и времето да е с нас. Имаме договорени контроли, но няма да ги обявяваме сега. Да, ще играем с Фарул. Това е добре за нас. Другите противници също не са лоши.

„Надявам се да вземем и намерим нов централен нападател. Търсим го, не сме го намерили. Има запитвания за наши играчи. Дори постоянен интерес. Някои от младите, ако се пише малко за тях, отиват в другата крайност. Нямаме фикс идея да продаваме, но има моменти, в които сме безсилни – зависи от сумата, зависи от възможностите за развитие. Има запитвания, но нищо конкретно.“

Добави коментар
Гласувай:
3.5/5 - 17 гласували