google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилецът Хелитон Джордж официално се присъедини към състава на "червените".

Централният защитник Хелитон Джордж официално бе представен като ново попълнение на ЦСКА 1948.

Снажният футболист, който може да бъде използван от старши треньора Любослав Пенев и като дефанзивен полузащитник, парафира своя договор с “червените” в офисите на клуба.

Ето какво написаха още от ЦСКА 1948 по повод привличането на Хелитон Джордж:

“26-годишният защитник сложи подписа си под договора си с “червените” в клубния офис. Той започна моментално индивидуални тренировки, за да може постепенно да подобри кондиционното си състояние и скоро да се включи в занятията на основната група под наставленията на старши треньора Любослав Пенев.

Хелитон, който се отличава с ръст от цели 195 см, играе на позицията централен бранител, но може да бъде полезен и като дефанзивен халф.

През кариерата си дотук състезателят е носил екипите на отбори като бразилските Санто Андре, Фигейренсе, АБЦ ФК и втородивизионния португалски Ковиля, за който през миналия сезон записа 35 официални мача, в които вкара и 6 попадения.

Хелитон позира за снимки с екипите на “армейците” за новия сезон и сподели, че няма търпение възможно най-бързо да получи шанс да стъпи на терена и да защитава емблемата на ЦСКА.

Успех!

Bem-Vindo!”