В ЦСКА са притеснени, че още няма развитие по казуса с билетите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Клубът ни заяви своята категорична позиция, че предоставените 2000 билета за публиката на ЦСКА са крайно недостатъчни", пишат "армейците"

ЦСКА обяви на официалния си сайт, че все още няма развитие около казуса с публиката за финала за Купата на България. В сряда „червените“ се изправят срещу Арда в спор за трофея, като от „Армията“ искат властимащите да вземат решение в полза на феновете и на стадиона да бъде допусната повече публика.

Ето позицията на ЦСКА, насочена към феновете на тима:

“Армейци,

Още миналата седмица по време на срещата между организаторите на финала, органите на реда и представители двата отбора, клубът ни заяви своята категорична позиция, че предоставените 2000 билета за публиката на ЦСКА са крайно недостатъчни. Тогава неофициално получихме индикации, че отговорните институции работят по разрешаването на казуса и е въпрос на време той да бъде решен в полза на многобройните фенове, които искат да подкрепят любимците си и да се насладят на футболния празник.

За съжаление, към момента – понеделник, 11:07 часа, все още нямаме развитие по ситуацията, което силно ни притеснява. Остава малко време до срещата и затова призоваваме Министерството на здравеопазването и всички, от които зависи, да вземат по-скоро решение в името на футбола. А именно, двубой с такава важност и емоционален заряд да се проведе пред хората, заради които тази игра се е превърнала в световен социален феномен.

Надяваме се, че благоразумието ще надделее и хилядите привърженици на ЦСКА няма да бъдат ощетени. Във всеобщ интерес е подобен спектакъл да се изиграе пред подобаващо всеотдайна публика”.