В ЦСКА се надяват да вдигнат на крака Вион за мача с Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
От вчера французинът започна бегови упражнения, като се подготвяше извън основната група

Спортно-техническият щаб на ЦСКА  ще направи всичко по силите си да вдигне на крака Тибо Вион за двубоя с Лудогорец за Суперкупата в събота. Крайният бранител, който играе и като дефанзивен халф, получи травма по време на лагера на „червените“ в Австрия и преждевременно се прибра в България, където се възстановяваше в Павел баня. От вчера французинът започна бегови упражнения, като се подготвяше извън основната група.

Наставникът на тима Любослав Пенев има надежди Вион да е готов за срещата с „орлите“ и да попадне в групата, пише „Тема Спорт“. Вероятността да стартира като титуляро баче е малка. Очаква се Вион да тренира пълноценно в петък.

Със сигурност в групата за двубоя с Лудогорец няма да попадне резервният вратар Димитър Евтимов. Вчера с отбора не тренира и Бисмарк Чарлс.

Добрата новина за “червените” е, че Ахмед Ахмедов е напълно възстановен. По вероятно е обаче той да остане на скамейката за сметка на Жорди Кайседо и ще го замени в хода на мача, тъй като евквадорецът не е в оптимално физическо състояние.