В Дортмунд не са доволни от старта на сезона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Говорихме, че трябва да започнем добре тази година и да не изпускаме толкова точки, но това се случва отново", коментира наставникът Един Терзич.

Треньорският щаб и ръководството на Борусия Дортмунд нямаше как да бъдат доволни след колебливия старт на новия сезон в Бундеслигата.

“Жълто-черните” стартираха кампанията с победа над Кьолн, но впоследствие допуснаха две равенства в мачовете с Бохум и Хайденхайм.

“Вече усетихме колко боли, когато не успееш да поправиш загубите си от първата част на сезона. Говорихме, че трябва да започнем добре тази година и да не изпускаме толкова точки, но това се случва отново. Ако не спрем, ще ни бъде трудно да празнуваме нещо”, сподели Терзич.

“Нехайството, с което оставихме срещата да ни се изплъзне, просто не трябва да се случва на отбор като нашия. Това, което спечелихме от първите си три двубоя в Бундеслигата до момента, е прекалено малко за изискванията, които имаме. Трябва да говорим с футболистите, защото има прекалено много неща, които не трябва да се случват на подобно ниво”, каза спортният директор на Борусия Дортмунд Себастиан Кел.