В Испания: Зидан отново е под напрежение
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Флорентино Перес губи доверието си у френския специалист

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан отново е поставен под напрежение, пише испанската медия „Sport“. “Белият балет” имаше доста слаби мачове от началото на сезона и според изданието собственикът на „лос бланкос“ Флорентино Перес няма толкова голямо доверие у френския специалист.

Мадридчани загубиха две от своите срещи в Ла Лига от началото на кампанията – от новака Кадис и то у дома (0:1), както и в последния шампионатен двубой срещу Валенсия, който бе загубен с тежкото 1:4. Точно загубата от „прилепите“ е накарала Перес да се замисли дали се раздели със Зинедин Зидан.

Босът на “Кралския клуб” ще изчака края на груповата фаза в Шампионската лига, за да види дали тимът ще успее да се класира за елиминациите. Реал Мадрид записа само една победа в трите си двубоя в група В на ШЛ, като допусна и изненадващо поражение с 2:3 от Шахтьор Донецк на собствен терен.

След международната пауза, Реал има трудна визита на Виляреал, който под ръководството на Унай Емери се представя много силно. След тази среща предстои и голямо изпитание за Реал в Шампионската лига – визита на Интер, който се нуждае единствено от победа, за да съхрани шансовете си за класиране на 1/8-финалите в турнира.