google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Рома планира да представи Роналдо на 7 юли

Рома прави всичко възможно да привлече Кристиано Роналдо от Манчестър Юнайтед, разкрива бившият играч на „джалоросите“ Анджело Ди Ливио Рома. Бъдещето на португалеца на “Олд Трафорд” е неясно, след като наскоро агентът му Жорхе Мендеш се срещна с новия собственик на Челси Тод Боели, за да обсъдят евентуален трансфер на португалеца. Сега и отборът на Рома има сериозен интерес към португалската звезда, който може да се събере с Моуриньо на “Стадио Олимпико”.

„Знам от различни източници, че Рома се опитва да подпише с Кристиано Роналдо и 7 юли може да е датата на обявяването му. Това е малко нетактично, но слухът се разпространява от известно време във футболния свят. Случайно говорих с приятел, който работи в телевизията и е разбрал за преговорите с Кристиано от важен клубен мениджър на вечеря преди няколко дни“, обясни Ди Ливио в програмата на „Retesport 1927“.

Роналдо се свързва с числото седем и датата не е избрана случайно. Наистина следващата седмица се очаква да бъде много интересна и Рома може да направи бомбастичен трансфер.

Бившият играч на италианския гранд Фабио Петруци също намекна, че на тази дата ще бъде обявяването на Роналдо, като обяви, че има вътрешна информация за преговори между Рома и Ман Юнайтед за 37-годишния нападател.