В Италия за нас: “Не струват, далеч са от времената на Стоичков”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Tuttomercato оцени целия български тим на по-малко от 20 милиона евро

Популярният италиански сайт Tuttomercato нареди българския национален тим – следващият съперник на Скуадра адзура в световните квалификации, доста ниско във футболната йерархия.

Нещо повече, изданието пише в своя материал, посветен на предстоящия дуел на националния стадион “Васил Левски”, че нашият състав е доста далеч от класата, която притежаваха Лъвовете по времето на игралия на Апенините Христо Стоичков.

“Шестдесет и осмо място в ранглистата на ФИФА и обща сума на футболистите от 19.5 млн. евро – това е достатъчно, за да разберем, че не са времената на Христо Стоичков, дори не и тези на Валери Божинов,” коментира Tuttomercato.

“Сега напред е Андрей Гълъбинов, който направи силен старт със Специя в началото на сезона и има добра кариера по долните ни дивизии. Най-скъп пък е Кирил Десподов, преминал през Каляри, без да оставя много следи.“

Изданието допълва, че селекцията на Роберто Манчини е на стойност 937.5 милиона евро, а тази на Швейцария – 264 милиона.

Именно “кръстоносците” са смятани в италианските медии за основен претендент за първото място в групата.

Двубоят България – Италия е в неделя от 21.45 часа, а букмейкърите тотално отписаха шансовете на нашия тим.

Коефициентът за успех на Скуадрата, предлаган от bet365.com е умопомрачително малък – 1.20. Ставката за победа на тима на Ясен Петров е повече от внушителе – 13.00.

Дори офертата за Двоен шанс (победа за България или равен) говори красноречиво какво мислят за класата на нашите букмейкърите. Това предложение е гарнирано със стряскащото 4.33.