В Лацио бесни от поведението на Давид Силва
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Шефовете на италианския Лацио останали шокирани от информацията за преминаването на Давид Силва в тима от Ла Лига Реал Сосиедад.

В Рим били сигурни, че са се договорили с напусналия Манчестър Сити испански плеймейкър и дори били договорили ден за медицинските прегледи на играча.

Босовете на Лацио недоумявали защо халфът е постъпил толкова непочтено с тях като дори не бил споменавал за оферта или разговори с Реал Сосиедад.

Изненадата в италианската столица била огромна, тъй като 34-годишният Силва подписа с баските за две години, докато Лацио му предлагаше тригодишен контракт с 4 милиона евро заплата на сезон.

Римляните били осигурили на испанеца личен шофьор, ползването на частен самолет и други подобни екстри.

В Лацио останали крайно озадачени и от факта, че Силва е избрал да подпише с с шестия в Испания вместо с тях, имайки предвид, че италианският клуб ще играе в Шампионската лига.

Източници, близки до римляните твърдят, че босовете на Лацио започнали да подозират Силва, след като той спрял да отговаря на телефонните им обаждания в последните дни.

До последно обаче в Рим се надявали, че испанецът просто иска да се раздели подобаващо с досегашния си клуб – Манчестър Сити.