В Левски чакат играчи на проби
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" са отправили предложение към двама бранители, чакат и Преслав Боруков

Заради финансовата ситуация на „Герена“ селекцията на Левски това лято ще бъде с футболисти, които ще трябва да минат пробен период. При „сините“ вече има един такъв – 20-годишният гръцки централен защитник Кирякос Таусанис. Наред с това от Левски са отправили предложение и към още двама бранители – Христофор Хубчев и Ивайло Марков, който е свободен агент, след като напусна Царско село.

На „Герена“ се интересуват също и от Преслав Боруков, който последно бе част от тима на Етър. Нападателят също не е получил договор, но е бил уверен, че ще има такъв, когато стане ясно какво ще бъде финансовото бъдеще на клуба, пише „Тема Спорт“. Към 21-годишния футболист има интерес и от други родни клубове, но желанието на Боруков е да продължи кариерата си на “Герена”.

Ситуацията в Левски бе сходна и през миналата година. Тогава също няколко играчи изкараха пробен период. До договори с клуба успяха да стигнат централният защитник Алекс Петков, както и левият флангови играч Матео Стаматов. Първият обаче си тръгна през зимата и облече екипа на Арда, а вторият си събра багажа след края на кампанията и отиде в руския втородивизионен Оренбург.