google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На "Лаута" така и не успяват да превъзмогнат раздялата с Акрапович

Воден от непресъхващото желание за отмъщение на “беглеца” Бруно Акрапович, фенклубът на Локомотив (Пловдив) търси всякакви начини, за да изрази ненавистта си към доскорошния наставник на тима.

Преди няколко месеца босненският специалист напусна “Лаута”, за да оглави ЦСКА София – тимът, на който Черно-белите ще гостуват в събота.

Сега фен-клубът на Локомотив обяви за организирането на първата по рода си продажба на билети за виртуална екскурзия, която е под мотото “Ще дойдем всички пак на Ариана”.

Инициативата е гарнирана с илюстрация, в която собственикът на клуба Христо Крушарски е хванал в ръце моторен трион, а на Акрапович са прибавени думите “И… почвам да бегам, бате!”

7 Спорт публикува без редакторска намеса съобщение на фен-клуба:

Локомотивци,

След повече от успешната продажба на виртуални билети, организирана от нас в подкрепа на футболния клуб, и на фона на все още празните стадиони, ние от Фенклуб “Локомотив Пловдив“ организираме първата по рода си продажба на билети за виртуалната екскурзия под мотото “Ще дойдем всички пак на Ариана“.

Виртуалната екскурзия ще се проведе с влакова композиция на 6 март 2021 г. Влакът потегля в 13:12 часа. Връщането е в 19:26 часа. Местата дори и във виртуалните влакове са ограничени, затова побързайте да си запазите място до прозореца!

Постъпленията от първото футболно виртуално гостуване в историята на футбола ще отидат отново в подкрепа на футболния клуб, който е принуден да играе пред празни трибуни.

Начините за закупуване на талон са четири:

– Чрез директен превод към сметката на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД – BG98IORT80481055795100;

– На касите на Easypay, като се представи сметката BG98IORT80481055795100 и се даде за основание:

“Талон за Виртуална екскурзия”

– По Paypal сметката на клуба на PayPal.me/lokomotivpd като оставите бележка “Талон за Виртуална екскурзия”

След заплащане на сумата е достатъчно да се изпрати снимка с разписка за преведената сума на официалната страница на Фенклуб Локомотив Пловдив или на имейл “[email protected]” и ще получите персонализиран талон за екскурзията.

– От ЧЕТВЪРТЪК във фен-магазина на Лаута.

Цената на всеки талон е 10 лв.