В Локомотив Сф ще се борят до последно за 7-ото място
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Някои отбори могат да започнат да губят, за да са на това място", смята Иван Василев.

Собственикът на Локомотив София – Иван Василев, обяви амбициите на “червено-черните” до края на кампанията.

Босът на столичния клуб заяви, че целта пред отбора на Станислав Генчев е седмото място, а при добро стечение на обстоятелствата – и триумф за Купата на България.

„Още е рано да говорим за конкуренцията в битката за седмото място. Някои отбори могат да започнат да губят, за да са на това място. Не е изключено някои клубове да си правят такива сметки. Аз мога да гарантирам за Локо София. Ние играем за победата. Не мога да знам кой какво мисли. Ние ще се борим за седмото място. Дали ще го вземем или не, това е друга тема. Тези тимове от шестицата могат да искат да станат седми. Дали са пети или шести няма никакво значение. Тук има един мач, който е бараж за Европа. Ако имаш късмет и си по-силен, побеждаваш и отиваш в европейските клубни турнири. Мисля, че не е изключено някои отбори да си правят сметки. Всеки си гони целите. Не съм в техните глави. Ние се борим и мен ме интересува единствено Локомотив София“, сподели Василев пред „Мач Телеграф“.

„Играем и за Купата на България, където сме на полуфинал. Ако трябва да бъдем реалисти, това, което постигнахме, не е малко. Правим стъпки напред. Борим се и на двата фронта и каквото стане. Трагедии няма да правим от  някои други отбори. Момчетата трябва да играят и да се забавляват. Дай Боже, да вдигнем Купата. Ако имаме късмет и момчетата играят както трябва не е изключено и да я вдигнем. Ще се радвам много, ако това се случи“, допълни Иван Василев.