В Лудогорец си отдъхнаха – контузията на Недялков не е сериозна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Защитникът ще се завърна в игра в края на месеца

Травмата на бранителя на шампиона Лудогорец Антон Недялков, получена в мача с Царско село от турнира за Купата на България вчера, не е толкова сериозна, както подсказваха предварителните прогнози.

Обстойният преглед, на който се подложи националът на България при доц. д-р Антони Георгиев в столичната болница “Софиямед” показа, че играчът е с частично разкъсване на вътрешна връзка на дясното коляно.

Недялков ще се възстановява между три и четири седмици и се очаква да се завърне в игра в края на март или началото на април.

“Изключителен късмет е, че при подобен механизъм на травмата пораженията в коляното са минимални”, коментира лекарят на Лудогорец д-р Валентин Великов.

От своя страна Недялков също успокои феновете на тима.

“Чувствам се добре!,” заяви бранителят. “Благодаря на медицинския щаб на Лудогорец за бързата реакция след инцидента. Надявам се да се върна на терена възможно най-скоро.”

Все още не е ясно дали в такъв случай Недялков ще получи повиквателна от селекционера Ясен Петров за първите световни квалификации на България, които ще се играят между 25 и 31 март.