В отговор на “синия” десант ЦСКА 1948 покани всички свои бивши
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ръководството на новака в Първа лига ЦСКА 1948 взе решение да покани всички свои бивши футболисти и служители за срещата с Арда, която ще се състои в понеделник на Националния стадион “Васил Левски”.

Любопитно е, че обявлението идва само ден, след като славещият се със солидна подкрепа тим от Кърджали започна подготовка за същински “син” десант към столицата.

Вчера фен клубът на Арда призова всички пътуващи за двубоя да бъдат облечени в недолюбвания  от ЦСКА 1948 син цвят.

В Кърджали пък вече се шегуват, че единственият начин домакините от София да съберат агитка, близка по численост до тяхната, би било ако успеят да привикат всички играчи, треньори и юноши, някога носили екипа на клуба.

Двубоят е в понеделник от 21.00 часа.

Ето и обръщението на ЦСКА 1948:

„Ръководството на ЦСКА отправя покана към всички бивши членове на щаба и долуизброени бивши играчи на „армейците“ от 2016 г. насам за мача срещу Арда (Кърджали) на 24 август от 21:00 ч. на Националния стадион „Васил Левски“.

Непосредствено преди началото на срещата своите златни медали за шампион на Втора Лига ще получат всички, взели участие в сезон 2019/20 като футболисти или част от треньорския щаб и ръководството на ЦСКА.

Освен храбрите бойци от Втора лига обаче клубът кани да заемат своите места на стадиона и всички други незабравими състезатели и членове на щаба на “армейците”, поставили основите за възраждането на ЦСКА в последните четири години.

„Червените“ спечелиха безапелационните 3 шампионски титли от 2016 г. насам – последователно от АОГ Юг, Трета Лига и Втора Лига, които дадоха право на три промоции и възможност за участие в efbet Лига през настоящия сезон 2020/21.

Благодарим на всички Вас! Заедно пишем история!

Най-любезно Ви каним да споделите този златен момент с нас на Националния стадион „Васил Левски“ в понеделник вечер. Вие го заслужихте!

Очакваме Ви около 20:20 ч. на 26-и вход на стадиона, за да заемете местата си.”