В Реал Мадрид се готвят за раздяла с доста играчи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Задава се чистка на "Сантяго Бернабеу" през лятото

Испанският шампион Реал Мадрид се стяга за сериозна чистка през лятото. “Белият балет” ще се раздели с шестима футболисти, като идеята на ръководството е с приходи от трансферите им да се съберат средства за нова класна селекция, съобщава Мундо Депортиво.

Големите трансферни цели на испанския първенец са две – нападателят Ерлинг Халанд от Борусия Дортмунд и френската звезда Килиан Мбапе от ПСЖ. Дамата обаче ще струват много пари и привличането им може да стане, само ако бъдат продадени няколко играчи.

Отборът на Реал ще се опита да се раздели най-вече с Гарет Бейл и Марсело. Уелският национал в момента игаре под наем в Тотнъм, но няма яснота дали тимът на Жозе Моуриньо ще иска да го купи за постоянно. В последно време Бейл се представя доста добре и може да остане в Северен Лондон. Бранителят Марсело пък навлиза в залеза на кариерата, но за него все още няма оферти.

“Лос Бланкос” са готови да чуят оферти и за Рафаел Варан и Еден Азар. Капитанът Серхио Рамос е много вероятно да напусне “Бернабеу” като свободен агент, което също ще освободи средства, тъй като получава една от най-високите заплати в клуба. По същата схема вероятно ще има раздяла и с Лукас Васкес, чийто контракт също изтича след края на сезона.