В Реал се надяват контузията на Рамос да не е сериозна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос може да пропусне предстоящите мачове на "белия балет"

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос получи травма в лявото коляно при поражението с 0:1 от новака Кадис във вчерашния мач от шестия кръг на Ла Лига. Капитанът на “лос бланкос” почувста болка в лявото си коляно още в 28-ата минута, но стисна зъби и доигра първото полувреме, а на почивката бе заменен.

„Това е неприятност, надявам се, че контузията не е сериозна. В неделя Рамос ще бъде подложен на обстоен медицински преглед и ще видим какво е състоянието му“, сподели старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан.

Зидан не бе доволен от представянето на своя тим срещу Кадис, като изтъкна, че през второто полувреме тимът не е стоял добре “физически”.

Следващата седмица ще бъде тежка за Реал Мадрид, тъй като първо отборът има домакинство на Шахтьор Донецк в Шампионска лига, а след това гостуване на Барселона в Ла Лига.

„Не мога да си обясня поражението от Кадис. Трябва да приемем загубата. Това може да се случи във футбола. Не влязохме добре в мача. Беше ни много трудно. През второто полувреме бяхме по-добри, въпреки че физически отстъпвахме на съперника. Нямаме оправдание за представянето. Загубихме само един мач. Това са три важни точки, които загубихме у дома. Сега трябва да мислим за следващия двубой. Това, което трябва да направим е да се възстановим и да се опитаме да се представим по-добре срещу Шахтьор Донецк“, каза още Зидан.

Зинедин Зидан се надява Рамос да е готов за Ел Класико другия уикенд. Аут за дербито с Барса със сигурност са Еден Азар, Даниел Карвахал и Мартин Йодегор.