В САЩ отложиха дебютът на Меси в МЛС
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Новата дата на двубоя предстои да бъде обявена. Засега изглежда, че първият мач на Меси в МЛС ще бъде в събота (26 август) като гост Ню Йорк Ред Булс"

Лионел Меси ще дебютира в Мейджър Лийг Сокър (МЛС) на 26 август, след като двубоят на Интер Маями в елита бе отложен заради класирането на тима за четвъртфиналната фаза на Купата на лигата.

Аржентинецът реализира в трета поредна среща за Маями при успеха им с 3:1 над Орландо Сити миналата седмица, като по този начин помогна да продължи сред най-добрите осем отбора. Световният шампион успя да добави още две попадения в началото на седмицата, за да изпрати отбора на четвъртфиналите след победа над ФК Далас с 5:3 след изпълнение на дузпи и 4:4 в редовното време.

Те ще се изправят в следващия етап срещу ФК Шарлот, а един от двата клуба ще намери място за големия финал в турнира на 19 август, или в мача за третото място.

Първоначално беше планирано Интер да излезе срещу Шарлот у дома при завръщането си в лигата на 20 август, но срещата е отложена.

“Новата дата на двубоя предстои да бъде обявена. Засега изглежда, че първият мач на Меси в МЛС ще бъде в събота (26 август) като гост Ню Йорк Ред Булс”, информираха от Лигата.