В Септември ще търсят подсилване с нападател
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"При всички положения ни трябва още един нападател, тъй като сме само с двама", заяви наставникът Краси Балъков.

Старши треньорът на Септември София – Красимир Балъков, говори след загубата от Славия с 2:3, че на отборът му е нужно подсилване с нов нападател. Той обяви, че и през новия сезон ще бъде гласувано доверие на млади таланти.

“Ние сме в средата на подготвителния период. Трудно може да вадим някакви заключения. Като цяло ангажираността на футболистите беше много добра. Работим изцяло в дефанзивен план досега, отборът да бъде компактен в различни фази на играта. Другото е креативността, която всеки един индивидуален футболист има. Искаме да я видим на терена. Поизморени са малко футболистите, тъй като сме в такава фаза, но за мен е важно да видя активност, да видя желание да изпълняват това, което се изисква от тях. Това го виждам и съм доволен”, каза Балъков.

Легендата на Щутгарт опроверга информацията, че капитанът Асен Георгиев ще си тръгне от отбора: “Това е спекулация. Няма никой да си тръгва. Тези, които имат договори, остават. Очакваме един, двама състезатели, които ще дойдат на проби, да видим дали ще ни харесат. При всички положения ни трябва още един нападател, тъй като сме само с двама. Докато е отворен трансферния прозорец, винаги сме отворени за хора, които са необходими. Имаме млади футболисти, които да развиваме и ще им даваме много шансове да направят следващата крачка напред”.