В Сити могат и да се разделят с Калвин Филипс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Филипс пристигна на "Етихад" преди година от Лийдс, но в първия си сезон имаше маргинална роля. Той взе участие в едва 21 срещи във всички надпревари, а в 4 от тях бе титуляр.

Шампионите на Англия от Манчестър Сити са готови да се разделят с полузащитникът Калвин Филипс още през зимата. Европейските клубни първенци вече са склонни да пратят 27-годишния футболист като преотстъпен някъде до края на дългата кампания, ако не успее да се наложи в състава на Пеп Гуардиола и през този сезон, разкриха от “Индипендънт”.

Филипс пристигна на “Етихад” преди година от Лийдс, но в първия си сезон имаше маргинална роля. Той взе участие в едва 21 срещи във всички надпревари, а в 4 от тях бе титуляр. Ако той продължава да не влиза в сметките на Джосеп Гуардиола, “гражданите” вероятно ще му дадат шанс да възроди кариерата си в някой друг клуб, пращайки го под наем.

Интерес към Филипс не липсва, като той е желан от Нюкасъл. Ако халфът бъде пуснат на пазара, много вероятно “свраките” да отправят оферта за него през зимата. Еди Хау харесва качествата му и бе готов да го вземе още през лятото, но в последния момент клубът се отказа да отправи оферта.