В Юве очакват Роналдо да наклони везните в спора с Порто
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бианконерите" имат да заличават гол пасив в днешния сблъсък

Ювентус има да наваксва гол пасив в днешния реванш с Порто в осминафиналите на Шампионска лига. „Бианконерите“ загубиха с 1:2 гостуването си на „Ещадио до Драгао“ на 17 февруари, като оттогава имат три победи и едно равенство (1:1 с Верона в Серия „А“), докато „драконите“ показват колеблива игра и освен два успеха, инкасираха равенство и поражение.

Наставникът на гранда от Торино Андреа Пирло е убеден, че звездата на тима Кристиано Роналдо може да наклони везните в полза на домакините. “Това са мачовете на Кристиано, той постоянно е до­казвал това. През последните дни той следва специална про­грама относно тренировките си. Роналдо е спокоен и чака с нетърпение да играе”, смята Пирло.

От състава на домакините с наказание е Данило, а Бентанкур е под карантина, докато гостите ще бъдат без контузения Мбайе. Централните бранители на Порто Пепе и Мбемба пък са под въпрос за днешната визита заради контузии.

Букмейкърът Winbet Спорт дава сериозно предимство на Ювентус в днешния сблъсък в Шампионска лига, като коефициентът за победа на торинци е 1.48. Успех на „драконите“ е оценен с 6.40, докато равенството е с 4.50.

Двубоят на “Алианц Стейдиъм” е днес от 22:00 часа.