google новини лого Последвай ни
Добави коментар
От "Стамфорд Бридж" предложили на италианския гранд за Матайс де Лихт 40 милиона паунда плюс един измежду Пулишич или Вернер

От ръководството на Ювентус са отхвърлили първата оферта на Челси за централния бранител Матайс де Лихт, съобщава „Tuttosport“.

Както е известно, “сините” от Лондон бяха напуснати от Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен и от управата на клуба търсят усилено подсилване на състава с качествен защитник.

На “Стамфорд Бридж” харесват качествата на Де Лихт и са предложили оферта на “Старата госпожа” за него от 40 милиона паунда плюс един измежду Кристиан Пулишич или Тимо Вернер, но в Ювентус не са се съгласили на подобна сделка.

Договорът на младия защитник с “бианконерите” е до средата на 2024-та година, като в него има освобождаваща клауза, която е в размер на 120 милиона евро.

В Ювентус нямат намерение да се разделят с Де Лихт, тъй като постепенно той намери мястото си в състава и се наложи в сърцето на отбраната на “зебрите”. В последните дни обаче се заговори, че нидерландският национал не се чувства щастлив в отбора.