Вайналдум е на изхода на “Олимпико”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
32-годишният футболист вероятно прекарва последните си седмици при "римските вълци", пишат от вестник "Gazzetta dello Sport".

Бъдещето на Жорджиньо Вайналдум в Рома е под въпрос след колебливото му представяне в загубения финал за Лига Европа срещу испанския Севиля.

32-годишният футболист вероятно прекарва последните си седмици при “римските вълци”, пишат от вестник “Gazzetta dello Sport”. Ръководството на Рома се колебае дали ще може да продължи да плаща солидната заплата на халга след разочароващия му сезон с екипа на тима.

Вайналдум записа участие в 22 среща във всички надпревари откакто се присъедини към Рома под наем от френския Пари Сен Жермен през миналото лято, но пропусна пет месеца заради травма на крака, получена скоро след като дебютира за отбора в Серия А.

Той се завърна в игра през февруари, но не успя да спечели пълното доверие на тифозите на тима. Рома има опция за закупуването на Джорджиньо Вайналдум за постоянно за 8 милиона евро това лято, но със заплата от 7 милиона евро, плюс 3 милиона в бонуси, удължаването на престоя му би струвало скъпо на клуба.