Валенсия претърпя срамна загуба от Майорка, разгромиха ги с 4:1
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Майорка буквално отнесе Валенсия с 4:1 в срещата от 20-ия кръг на Примера Дивисион. Срамът е още по-голям, защото домакините не са побеждавали от началото на ноември миналата година, когато можаха да запишат в актива си само една-единствена точка от цели 6 срещи, а Валенсия досега бяха влезли в успешна серия и изкараха пет мача без загуба.

В днешната среща Майорка се показаха като по-уверени още в първата част от двубоя и побързаха да нокаутират съперника си с цели три гола. Единият бе дело на Антонио Раийо /в 7-та минута/, който уцели вратата с глава, а за вторият и третият виновник беше Анте Будимир /в 22-ата и 41-та минута/. В 80-та минута Даниел Родригес вкара четвърто попадение и така резултатът стана 4:0. Едва 3 минути след като това се случи, Феран Торес заби почетния гол за тима на Валенсия.

Двубоят не можа да премине без картони и капитанът на Валенсия – Даниел Парехо беше изгонен от съдията още в началото на втората част, тъй като не успя да сдържи нервите си.

Равносметката след двубоя е, че Майорка спечели 3 точки, които отдалечават отбора от изпадане, а Валенсия е на седма позиция.