Валентич: Добро второ полувреме срещу Металист с бързо темпо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Ботев Пловдив бе доволен от играта на тима след почивката в контролата с украинците

Наставникт на Ботев Пловдив – Азрудин Валентич, направи коментар след победата на “жълто-черните” с 2:1 над Металист Харков в първата контрола на тима. Той заяви, че през второто полувреме отборът е играл добре и на бързи обороти. Специалистът обаче заяви, че играта на тима през първата част не е била задоволителна.

“Това беше първи двубой след две седмици тежка подготовка. Не ми хареса първото полувреме. Опитвахме през цялото време да играем в средата и им дадохме много голови възможности”, заяви треньорът на Ботев.

“Второто полувреме беше много по-добро, особено първите 30 минути. Бързо темпо, игра с едно докосване. Сменихме малко позициите, сменихме и двама играчи и това се отрази. Отбелязахме две попадения и имахме още един шанс. За първи мач това е добре. Тази предсезонна подготовка е по- къса с една седмица. Последната седмица за нас беше много интензивна. Имахме 7 тренировки и един мач. Видях футболисти, които бягаха на максимума си. Това е добре. В последните седмици работихме много по тактическата подготовка в нападение и защита”, каза Валентич пред клубната телевизия.