Валентич намекна, че в Ботев има психологически проблем
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Влияят ни външни фактори и негативна енергия", смята босненецът

Наставникът на Ботев Пловдив – Азрудин Валентич, zа пореден път вижда много позитивни неща, въпреки че неговият тим не играе на ниво. Той заяви след нулевото реми след Царско село, че отборът създава много ситуации за гол, но може би проблемът е психологически.

“Оставихме тежък период зад нас. Загубихме пет последователни мача. Трябва да останем позитивно настроение. Доволен съм от това, че прекъснахме негативната серия. Но създадохме много шансове в последните два мача. Това ни дава надежда. Преходът от защита в нападение не е достатъчно добър. За да не постигаме победи, явно ни липсва качество. Но започваме да играем все по-добре”, обяви треньорът на Ботев.

“Ако наблюдавате всяка една тренировка и всеки един анализ, ще забележите, че говорим много с играчите. Има външни фактори и негативна енергия, която влияе. Нашата работа е да показваме на играчите как да израстват като отбор. Тази точка ще донесе увереност в отбора. Периодът е тежък, играем на всеки три дни”, обясни наставникът на “жълто-черните”.

“Може би проблемът е психологически. Но в последните два двубоя създадохме много положения. Виждам позитивни неща. Не съм щастлив от представянето на тима”, каза още Валентич.