Валентич: Не може да говорим за трагедия, видях и хубави неща
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Моето мнение е, че подарихме два гола на Арда"

Наставникът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич остана разочарован от начина, по който неговият тим загуби домакинството на Арда. „Канарчетата“ претърпяха поражение с 0:2 на старта на пролетния дял в efbet Лига.

“Разочарован съм от резултата, както и от начина, по който загубихме. Нападателите на съперника се включваха между линиите. През втората част опитахме да променим нещата, опитахме да отбележим, но те стигнаха до гол при нашата грешка. Позитивното след 0:2 е, че показахме, че ще опитаме да се борим. Много празни пространства дадохме на съперника, не може да говорим за трагедия, видях и хубави неща”, заяви специалистът.

“Играчите трябва да дават най-доброто от себе си, ако искат да прогресират. Допуснахме неточности, случват се такива неща, но моето мнение е, че подарихме два гола на Арда. Видях и хубави неща, скоро ще започнем и да бележим голове”, каза още Валентич.

“Класата на Неделев е ясна, но преди той да се завърне трябва да подобрим качеството ни, трябва да сме по-агресивни, през първата част след 0:1 бяхме много пасивни пред тяхното наказателно поле, докато се завърне Неделев ще трябва да се справяме без него. Всеки един от отборите в лигата тук има отлични играчи в атака, трябва и ние да бъдем агресивни. С този отбор може да спечелим достатъчно точки, за да запазим мястото в елита. Огромен респект към Арда, но те не ме впечатлиха, явно имат повече точки, отколкото заслужават”, добави Валентич.