Валентич призна, че бъдещето му ще се реши до часове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Ботев Пловдив говори след загубата с 0:2 от АПОЕЛ Никозия

Треньорът на Ботев Пловдив – Азрудин Валентич говори след загубата на „канарчетата“ с 0:2 от АПОЕЛ Никозия в мач-реванш от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите и отпадането на пловдивчани от турнира.

„Знаехме, че ни предстои труден двубой. В първите 10-15 минути изпускахме елементарни топки. Ние очаквахме да ни пресират. Опитахме да се върнем в срущата. След това с Емануел Току имахме 100-процентов шанс. Ясно беше, че няма да имаме много положения срещу такъв съперник. Така е във футбола. Усещах, че ако първото полувреме завърши 0:0, ще можем да контролираме мача. След това имахме ситуация с Мартин Секулич. Горд съм от начина, по който реагирахме в този двубой. Голът от пряк свободен удар се случва. Те имат борбуност, тайминг и в ситуацията 50-50. Не видях футболист, който да не даде 100% за Ботев. В този трансферен прозорец не бяхме ефективни и това си казва думата“, каза той минути след края на мача.

„Трябват ни няколко футболисти, за да станем по-добър отбор. Изстискахме максимума от отбора, спечелил третото място. До този момент имаме Мартин, но той още не е готов изцяло физически“, заяви Валентич какво е нужно на Ботев.

„Днес имам среща със собственика и изпълнителния директор. От първия ден всяко решение е в името на доброто на Ботев Пловдив. Ще поговорим и ще решим кое е най-доброто решение за Ботев. Не съм идиот, познавам отбора, усещам, че феновете не подкрепят отбора. Ако не го подкрепят заради мен, за мен ще е лесно, защото аз искам най-доброто за Ботев Пловдив“, завърши Валентич.