Валентич: Тошко е наш играч, бъдещето му е свързано с Ботев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Най-важното е, че никой не се контузи и ми харесаха новите как играха"

Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич заяви след спаринга с Левски на „Герена“, завършил при резултат 1:1, че е по-доволен от играта на отбора през втората част. „Това беше трети мач за една седмица. Пътувахме цял ден от Турция. Не съм очаквал невероятен двубой от нас. Не харесах как играхме първото полувреме, в което Левски игра по-силно. Второто полувреме ми хареса повече. Играхме по-лесно и ги пресирахме повече. Отбелязахме от статично положение. Това е контрола, но бе важен двубой както за нас, така и за Левски. Най-важното е, че никой не се контузи и ми харесаха новите как играха“.

„Харесах това, което видях, но имаме още две-три седмици преди да започне сезонът. Трябва да продължим да работим. Чакам да се върне Тошко Неделев в средата на терена, за да станем по-силни. Ние може да играем топ футбол с него. Той работи всеки ден здраво, за да се завърне на терена. Хората не виждат неговата мотивация на тренировки. Той е все по-добре“, добави Валентич.

Специалистът коментира бъдещето на Тодор Неделев в Ботев така: „Бъдещето на Неделев е обвързано несъмнено с Ботев. Тошко е наш играч“.

„Работим. Искаме да намерим по-опитен централен защитник. Имаме много млади бранители, затова се опитваме да намерим по-опитен. Ако не намерим, аз вярвам на младите момчета. Работов игра много добре днес, както и в останалите контроли досега“, заяви Валентич.