Валентич: “Трябва да използваме енергията, за да надграждаме”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Канарчетата оптимист за баража с Берое

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич изрази задоволство от спечелените бронзови медали, заявявайки че Жълто-черните продължават да следват целта си – изграждане на добре финкциониращ клуб.

“Хората трябва да разберат, че това не е проект за 1-2 години,” заяви Валентич. “Искаме да направим клуб, а не отбор на Ботев Пловдив. Този сезон се представихме добре, подготовката беше добра.

“Използвахме атмосферата тук, където се подготвяме, за да вървим напред. Останахме спокойни, следвахме целта си да изградим един добре функциониращ клуб. Сега трябва да използваме тази енергия, за да надграждаме.

„Имахме застрашени футболисти да пропуснат баража с Берое и беше важно да преценим кои футболисти да използваме. Видяхте това и на мача с ЦСКА в София. Трябва да поздравим и Лудогорец, че играха до последно и ни позволиха да се борим за медалите“.

„Играхме няколко пъти срещу Берое този сезон. Те имат добра организация, добри са в подреждането в защита. Но ние играем у дома, пред нашите фенове и ако запазим спокойствие, ще имаме успех.“