Валентич: Важна психологическа победа след 4 месеца
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сега трябва да си отдъхнем и да продължим напред"

Наставникът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич призна за важността, която има за „канарчетата“ днешната победа с 3:2 над ЦСКА 1948. Последният успех на „жълто-черните“ е от октомври миналата година. „Това беше много важна победа за нас. Важно беше да продължим с подобрението в играта си. Много важна психологическа победа след 4 месеца. Сега трябва да си отдъхнем и да продължим напред“.

„Във всеки един мач се стараем да не допускаме голове. Променихме концепцията си в защитата,  и се почувствахме сигурни. Знаехме, че противникът има много технични играчи. През второто полувреме нашите играчи почувстваха, че първата ни победа от толкова време е близо и допуснахме някои неточности“, добави специалистът.

„Не искам да бъда негативен, най-важно беше победата. Някои хора може да очаквали след добрия мач срещу Левски, че ще вземем три лесни точки днес. Първенството обаче е изравнено и всеки мач е много труден“.

„Сега най-важното е да продължим да се подобряваме в защита и като цяло представянето си. Днес, освен трите гола, имахме и няколко други добри положения“, каза още Валентич.