Ван Дайк коментира шансовете на Ливърпул за титлата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нека да видим какво ще е положението през февруари и март, искрено се надяваме и тогава да сме на върха и да се борим с останалите", каза нидерландецът.

Капитанът на Ливърпул – Върджил ван Дайк, даде мнението си след победата при визитата на Бърнли с 2:0.

Централният бранител говори и за шансовете на мърсисайдци да грабнат титлата в края на кампанията.

“Ако трябва да съм честен, не мисля, че сме били кой знае какви късметлии”, коментира Ван Дайк пред “Amazon Prime” след двубоя на “Търф Муур”.

“Никога не е лесно, а и Бърнли беше домакин. Те бяха спечелили предишната си среща и бяха набрали увереност. В такива случаи трябва да сме подготвени за трудности, а и мисля, че играхме добре – особено след промените в състава. Това беше четвъртият ни мач за 9-10 дни. Много съм доволен от резултата”, обяви нидерландският национал.

“Все още е едва декември, не мислим толкова напред. Сега е време да отделим внимание на близките си, защото до края на годината нямаме мач. После идва този с Нюкасъл. Иначе нека да видим какво ще е положението през февруари и март. Искрено се надяваме и тогава да сме на върха и да се борим с останалите. Важното е, че всички в отбора сме гладни за успехи и сме готови да дадем всичко от себе си”, допълни Ван Дайк.