Ван дер Каап заплашен от сериозно наказание
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Келиан ван дер Каап може да отнесе наказание от УЕФА. Причината за това е буйното му поведение след смяната му в 83-ата минута при загубата от Айнтрахт във Франкфурт с 0:2.

Келиан ван дер Каап може да отнесе наказание от УЕФА. Причината за това е буйното му поведение след смяната му в 83-ата минута при загубата от Айнтрахт във Франкфурт с 0:2. Защитникът започна нервно да клати глава при излизането си от терена, а след това при прибирането към скамейката си чукна ръката с тази на треньора Николай Костов в знак на поздрав, направи същото с човек от щаба, а след това започна да рита бутилки, както и докторската чанта.

От Левски разкриха, че реакцията е била насочена към съдията Алард Линдхаут. Бранителят му потърсил сметка за някои спорни отсъждания, пише „Мач Телеграф“. Едно от тях бе свързано с Рикардиньо. Главата на нападателя бе окървавена, а реферът дори не отсъди фал. Освен това таранът на „сините“ трябваше да получи помощ извън терена. Така Левски бе с 10 души на игрището, когато стартира атаката, довела до първото попадение за Айнтрахт.