Върба потвърди: Лудогорец привлича нападател на Нумансия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Минути след загубата от Локомотив (Пловдив) в дуела за Суперкупата наставникът на Лудогорец Павел Върба потвърди, че испанският нападател Игинио Марин ще стане третото ново попълнение на разградчани.

26-годишният голмайстор пристига от Нумансия, където от 2017 г. записа 95 мача с 18 попадения в испанското първенство.

„Мисля, че сме намерили този централен нападател, който търсихме,” заяви Върба, добавяйки че до края на другата седмица в Разград ще пристигне и още един офанзивен играч.

“… за испанския играч (Марин), който очакваме да вземем сте прав. В най-близки дни очакваме да го привлечем и да вдигне класата в атака.

“Надяваме се това да се случи възможно най-бързо. Ще направим всичко по силите ни да влезем в предстоящите мачове подготвени.

Върба изрази и недоволството си от играта на Лудогорец в двубоя с Локо (Пловдив).

„Не успяхме да изиграем мача така, както искахме. Не успяхме да създаваме положения. За тази загуба допринесе и червеният картон, който получихме.

Противникът ни имаше предимство и в едно от положенията успя да вкара гол. Недисциплинирана проява от страна на Икоко. Този резултат е доста поучителен за нас. Ако играем така, както днес, ще имаме проблеми и срещу Ботев Враца. Това е ясно.

„Според мен има да променяме доста неща. Не са едно и две. Особено трябва да направим промени във фаза атака“, добави той.

„С изключение на Каули, футболистите в атака не успяха да направят това, което се изискваше от тях.“