Васил Петров:”Спартак трябва да доминира с игра и манталитет!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Новият наставник на Спартак (Варна) Васил Петров изрази увереността си, че тимът от морската столица трябва да превъзхожда останалите отбори от Североизточната Трета лига не само на терена, а и с поведението си.

“Спартак, особено в тази група, трябва да доминира с игра, с манталитет, с всичко,” заяви юношата на ЦСКА, който заяви, че е оглавил варненци след серия от срещи със собственика на клуба Асен Миланов.

Бившият футболист на Септември (София) обяви без колебание, че единствената цел пред отбора е промоция за втория ешелон на професионалния ни футбол.

“Ясна е целта – влизане във Втора лига,” заяви Петров. “Имаме силни футболисти, а аз съм привърженик на доминиращия футбол. Единственото лошо е, че имаме доста контузени.

“Ние сме длъжни да реагираме. Ако работим здраво, ще постигнем целта си!”

След загубата с 3:2 при гостуването на Шумен в първия кръг Спартак бързо стъпи на краката си и миналия уикенд разгроми Интер (Добрич) със 7:0.

В третия кръг варненският тим гостува на Спортист (Генерал Тошево), осъзнавайки че нова победа би го изстреляла в орбитата на челниците в подреждането.

“Запознат съм доста добре с тима,” каза още Петров, който преди няколко години изкара стаж в Атлетико Мадрид. “За един треньор, когато не е направил селекцията, е по-трудно.

“Отборът започна и с грешна крачка. Има някои неща… ако бях започнал по-рано с клуба, щяха да се развият по различен начин. Това, което мога да направя, е да дам цялата си енергия за Спартак. Ясно е, че трябва много работа!”