Васил Петров:”Спартак трябва да доминира с игра и манталитет!”

Прочетена:1193
Васил Петров:"Спартак трябва да доминира с игра и манталитет!" 1
0 0

Новият наставник на Спартак (Варна) Васил Петров изрази увереността си, че тимът от морската столица трябва да превъзхожда останалите отбори от Североизточната Трета лига не само на терена, а и с поведението си.

“Спартак, особено в тази група, трябва да доминира с игра, с манталитет, с всичко,” заяви юношата на ЦСКА, който заяви, че е оглавил варненци след серия от срещи със собственика на клуба Асен Миланов.

Бившият футболист на Септември (София) обяви без колебание, че единствената цел пред отбора е промоция за втория ешелон на професионалния ни футбол.

“Ясна е целта – влизане във Втора лига,” заяви Петров. “Имаме силни футболисти, а аз съм привърженик на доминиращия футбол. Единственото лошо е, че имаме доста контузени.

“Ние сме длъжни да реагираме. Ако работим здраво, ще постигнем целта си!”

След загубата с 3:2 при гостуването на Шумен в първия кръг Спартак бързо стъпи на краката си и миналия уикенд разгроми Интер (Добрич) със 7:0.

В третия кръг варненският тим гостува на Спортист (Генерал Тошево), осъзнавайки че нова победа би го изстреляла в орбитата на челниците в подреждането.

“Запознат съм доста добре с тима,” каза още Петров, който преди няколко години изкара стаж в Атлетико Мадрид. “За един треньор, когато не е направил селекцията, е по-трудно.

“Отборът започна и с грешна крачка. Има някои неща… ако бях започнал по-рано с клуба, щяха да се развият по различен начин. Това, което мога да направя, е да дам цялата си енергия за Спартак. Ясно е, че трябва много работа!”

Сподели