Важен играч поднови договора си и остава в Рома
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Рома винаги е бил моят приоритет", каза Ел Шаарауи.

Опитният флангови играч Стефан Ел Шаарауи поднови контракта си с Рома и така ще остане в редиците на “вълците” поне до средата на 2025-а година.

За “джалоросите” Фараона, какъвто е прякорът на играча, има 231 мача на сметката си с 58 записани попадения и 32 асистенции,

“Бих искал да благодаря на клуба за предоставената възможност да продължа да играя моя футбол тук. Рома винаги е бил моят приоритет. Открих моето второ семейство тук и чувствам отговорността да се отплатя на феновете за цялата любов, която винаги са ми показвали”, каза Ел Шаарауи.

“Израснахме по отношение на самочувствие и сплотеност на колектива през годините, така че сега трябва да продължим да се борим, за да постигнем целите, които заслужаваме”, коментира той пред клубния сайт на “вълците”.

“През годините Стефан показа колко е привързан към отбора и града, докато даваше своя позитивен принос на и извън терена. Доволни сме, че си подсигурихме опита и професионализма на Стефан в Рома за в бъдеще, както и неговите умения, асистенции и голове, които винаги са го карали да се откроява”, сподели един от ръководителите на “джалоросите” – Пинто.