Възможно ли е завръщане на Жоао Феликс в Бенфика?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Кой не би искал да има Жоао Феликс в Бенфика? В Бенфика или където и да е другаде."

Президентът на Бенфика Руи Коща коментира, че ще се радва при евентуално завръщане на бившия им футболист Жоао Феликс при “лисабонските орли”:

“Кой не би искал да има Жоао Феликс в Бенфика? В Бенфика или където и да е другаде. Той е отличен играч, фантастичен човек и едно от нашите момчета. Той заслужава най-доброто в света, но засега той е играч на Атлетико Мадрид“, сподели Коща при пристигането си на “Острова”, където Бенфика ще проведе своята предсезонна подготовка.

Феликс стартира своята кариера в Лисабон в тяхната младежка академия, но стана част от Атлетико Мадрид през 2019 г. за 127 милиона евро, като по този начин се превърна в най-скъпия им клубен трансфер. В началото на 2023-та година той избра да продължи в Челси под наем, който приключи миналия месец и бъдещето му остава неясно.

Когато бе попитан дали е обсъждан с португалеца за неговото завръщане в Бенфика, на което Коща отговори: “Говоря с много агенти и играчи всеки ден. Говорих с играчите на Манчестър Сити Бернардо Силва и Рубен Диас, например, за да ги поздравя за титлата в Шампионската лига”.